FAQA KRYESORE  |  INFORMACION   ТАТАРЧА  |  हिंदी  |  日本語  |  БЪЛГАРСКИ1  |  MAGYAR  |  O’ZBEKCHA  |  ЎЗБЕКЧА  |  POLSKI  |  қазақша  |  SHQIP  |  ENGLISH  |  TÜRKÇE
فارسی  |  العربي  |  HAUSA  |  Монголоор  |  中文  |  РУССКИЙ  |  AZӘRBAYCAN  |  BOSANSKI  |  DEUTSCH  |  ESPAÑOL  |  FRANÇAIS  |  ITALIANO  |  TÜRKMENÇE   
Istanbul
Istanbul / Turkey
13 Shaban 1440
Miresevini,
Imsaku 04:24
Lindja e Diellit 06:13
Yleja 13:15
Ikindija 17:00
Akshami 19:55
Jacia 21:32

 
 
 

 
 
 
Ora Lokale
 
UTC/GMT+03:00

Ora e kiblës   12:02* Kalendari i Imsakut në 37 gjuhë *
  Lartesia : 41°00' Veri, Gjeresia : 29°00' Lindje
Linja jeshile qe del nga qyteti eshte drejtimi i kiblës.
Kendi i Kibles nga Veriu Gjeografik, ne drejtim te akrepave te ores 152 °  |  Kendi i Kibles nga Veriu i Busulles, ne drejtim te akrepave te ores 146 °
Ne figuren e busulles, "N" tregon Veriun gjeografik, shigjeta e kuqe tregon veriun e busulles dhe shigjeta jeshile tregon drejtimin e Kiblës. Devijimit Magnetit per vitin 2019 per Istanbul eshte 6 °.Ju lutemi! Klikoni ketu per informacion te metejshem.
 XML Vjetore  |  What is XML?  |  Daily RSS  | 
Posta elektronike : bilgi@namazvakti.com